16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Familiars d’una víctima d’abusos sexuals a Palamós fan un crowdfunding per recórrer la sentència absolutòria

Els recursos que s'obtinguin s'utilitzaran per els costos judicials de les apel·lacions. Tot allò que sobri es destinarà a una entitat sense ànim de lucre que treballi contra les violències sexuals i de gènere.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui fa dues setmanes, parlàvem del cas de l’absolució de l’acusat de violar, durant la festa major de Palamós del 2016, una companya de feina i d’agredir sexualment a una menor d’edat.  El tribunal apuntava que hi havia contradiccions en les declaracions de les víctimes, i segons la sentència, no quedava acreditat que l’acusat les sotmetés a actes sexuals tal i com defensaven les acusacions.

Davant d’aquesta situació, molt difícil tant per les víctimes com els seus familiars, una de les famílies ha començat una campanya de crowdfunding a través del portal GoFundMe. La intenció dels familiars és recórrer la sentència, i fer-ho tantes vegades com faci falta, per resoldre aquesta situació que consideren tan injusta.

Els recursos que s’obtinguin seran destinats als costos judicials afegits que puguin tenir a partir d’ara, tant per la primera apel·lació com en el cas que hagin de recórrer al Tribunal Superior. Els diners que sobrin s’entregaran a una entitat sense ànim de lucre que treballi contra les violències de gènere.

Us deixem un enllaç per qui vulgui accedir al portal d’aquesta campanya, ja sigui per fer donatius o per consultar-ne més detalls.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -