El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha celebrat la 20a edició del Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis al Club Golf d’Aro-Mas Nou.
L’esdeveniment ha arrencat a primera hora del matí, quan els prop de 80 jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l’esport, artístic i empresarial i mitjans de comunicació s’han trobat al Club Golf d’Aro-Mas Nou. Els participants han fet un recorregut pels 18 forats del camp, i els més novells han assistit al Clínic impartit pels teachers de l’Escola Golf d’Aro.
Els assistents que no han participat en el torneig han anat arribant a mig matí i han pogut tastar l’aperitiu elaborat per La Cuina de l’Empordanet. A mesura que els jugadors han anat acabant el torneig, s’han trobat amb els altres convidats a l’espai del camp de pràctiques i s’han fet una foto de grup per immortalitzar la jornada.
Quan faltaven uns minuts per les tres de la tarda s’ha celebrat el dinar-bufet al mateix camp de golf, en una carpa on les prop de 250 persones assistents han pogut degustar plats típics de la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de La Cuina de l’Empordanet.
Pel que fa a l’entrega de premis, conduïda i presentada per la periodista del Mundo Deportivo Cristina Cubero, els guanyadors del torneig han estat Felipe Bernal en categoria masculina, i Teresa Roca-Umbert en categoria femenina.