23.3 C
Pals
Dissabte, 14 setembre 2024
- Publicitat -

[AGENDA] Què puc fer avui, 27 d’agost?

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de Ràdio Capital, fem una selecció de les millors activitats culturals i esportives que hi ha per la zona. L’agenda cultural de l’Empordà és un veritable festival de diversió i entreteniment. Deixa’t emportar per la seva màgia i descobreix perquè aquesta regió és un dels destins culturals més atractius de la Costa Brava.

A continuació, t’expliquem les activitats més destacades per la redacció que pots fer al llarg del dia d’avui! Prepara’t per passar-ho d’allò més bé!

Pels que encara no hagueu anat, us animem anar al Circ Raluy si voleu passar una bona estona i veure un espectacle d’allò més animat en directe! El recinte firal està a Avinguda Espanya i totes les seves funcions són a 19:30h.  

A Platja d’Aro, un dia més hi ha el Family Club al Passeig Marítim! Un espai on grans i petits podran gaudir d’activitats per a tota la família per passar una bona estona. 

Com cada dimarts, és obligatori fer una parada a Begur per visitar la seva Fira Artesanal que està de 18 a 23h a la Plaça Esteva i Cruañas. 

En últim lloc i pels amants del flamenc, Javier Gavara oferirà un concert a Castelló d’Empúries a les 21:00h per fer un tribut a Paco de Lucía! 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -