11.7 C
Pals
Diumenge, 23 febrer 2025
- Publicitat -

4a Campanya Gastronòmica de la Llagosta als Costa Brava Hotels de Luxe

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La campanya arrenca aquest proper divendres als restaurants de l’agrupació dels hotels de cinc i quatre estrelles integrats dins aquesta associació i s’allargarà fins al 25 de juny. La proposta gastronòmica es basa en uns menús especials en què el plat principal està elaborat amb dos ingredients típics de la zona, com són el pollastre i la llagosta. L’objectiu de la campanya de la Llagosta és mostrar la riquesa gastronòmica del territori i donar protagonisme a aquest producte d’alta qualitat i força escàs.

La captura d’aquest crustaci comença a principis de març i dura aproximadament fins a finals d’agost, tot i que a la Costa Brava comença al mes de juny perquè és quan es troba en el seu moment òptim i quan hi ha la major demanda del producte. Aquesta campanya gastronòmica compta amb la participació de 17 restaurants, que s’aniran alternant el protagonisme al llarg dels quatres caps de setmana de juny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La pluja intenta aigualir el Carnaval de Pals, però les colles i la gent li planten cara

La Rua de la Disbauxa del carnaval de Pals va desafiar la pluja i va donar inici al Carnaval del Baix Empordà. Tot i el mal temps, les colles i el públic van mantenir l’esperit festiu. La festa va culminar al pavelló, amb la Colla Sense vàlvules, els Voltors i la Tustarrada com a guanyadores a millor carrossa, millor comparsa i millor colla d'animació. La polèmica sobre la seguretat dels desplaçaments segueix oberta.

Altres notícies