13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Verges i Porrera s’agermanen amb Lluís Llach com a nexe comú

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ahir els pobles de Verges (Baix Empordà) i Porrera (Priorat) es van agermanar en un acte protocol·lari que tancava una jornada de 4 dies en els que porrerencs van estar a Verges. A les 18h es va fer un acte institucional a la Plaça Major de Verges per formalitzar l’agermanament, un acte on hi va assistir Lluís Llach, ja que la iniciativa va sorgir d’ambdós consistoris per agermanar els dos pobles que han format part de la vida personal i artística de Llach.

D’aquesta manera, s’ha establert un nexe d’unió entre dues cultures, tradicions i paisatges molt diferents, tal i com va destacar Llach: “Són una dicotomia, són fastuosament diferents, no tenen res a veure. L’agermanament és una lliçó per moltes coses.” El cantautor va cantar temes com Dona’m la mà, Abril del 74, País Petit Que tinguem sort. L’alcalde de Verges i de Porrera, Ignasi Sabaté i Jonàs Macip respectivament, van agrair que Llach hagués tingut sempre presents els pobles.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies