19.3 C
Pals
Dimecres, 3 juliol 2024
- Publicitat -

Àlex Peiró: “Mirem de defensar el producte local i la gastronomia empordanesa”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Àlex Peiró: “Mirem de defensar el producte local i la gastronomia empordanesa”
Loading
/

Palafrugell ja ha inaugurat l’enoteca del Museu del Suro, anomenada Cal Ganxó. Es tracta d’un espai enogastronòmic que servirà de complement a aquest espai cultural, i que servirà per difondre també el valor del suro al món del vi. Per parlar-ne, en el Supermatí d’avui ens ha acompanyat un dels tres gestors de l’espai, el sommelier Àlex Peiró.

La idea va sorgir aquest hivern passat i Peiró assegura que “no s’ho van pensar gaire” després de veure el local. Va ser un procés d’obertura “molt ràpid” apunta el sommelier.

 

L’espai Cal Ganxó té dos nivells, la part de dalt i la part de baix. Àlex Peiró explica que aquest estiu només s’obrirà la part de dalt, però que tenen moltes ganes d’obrir la part de baix per poder fer divulgació del suro i del vi, i de fer tastos amb cellers d’arreu de Catalunya.

 

A Cal Ganxó s’hi podran trobar vins locals, de Catalunya i d’arreu de l’Estat Espanyol i internacional, i productes per fer el vermut i fer petits sopars. 

 

Àlex Peiró assegura que es mirarà de defensar el producte local i empordanès, ja que “som una zona molt rica”.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios