13.3 C
Pals
Dimecres, 25 desembre 2024
- Publicitat -

Arrels taverna fa la millor tapa de Palamós, segons una votació popular

La tapa guanyadora ha estat la de "Sardina al Toc de Menta" que va aconseguir la major part dels vots populars aportats durant la campanya realitzada el mes d'octubre passat.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Aquest divendres 13 de desembre s’ha lliurat a Arrels taverna de Palamós el diploma acreditatiu del primer premi del Concurs de la millor tapa o platet, organitzat per la vuitena edició de les jornades Palamós Gastronòmic.

El públic ha donat el primer premi a l’establiment Arrels Taverna, que es troba en ple barri vell, al carrer Nou. La proposta guanyadora ha estat la tapa de “Sardina al Toc de Menta”, que va aconseguir la majoria dels vots populars.

L’entrega l’han fet l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat del president de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), Antoni Bachiller; la regidora de Turisme, Núria Botellé; i el regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, han lliurat Primer premi per a la tapa de “Sardina al Toc de Menta”

El concurs del Palamós Gastronòmic 2019 tenia com a base l’anomenat passaport Gastrocult, un llibret que recollia l’oferta dels menús i les tapes que van servir els 32 establiments, restaurants i tavernes.

Els propietaris de l’establiment guanyador, Arrels Taverna, han rebut com a premi el diploma acreditatiu i un àpat al restaurant de l’hotel Casamar.

Premis també per als participants a les jornades i per a la millor foto

El passaport Gastrocult permetia ser segellat en cadascuna de les activitats en les quals es participava, d’aquesta manera aquelles persones que l’havien segellat, com a mínim, en tres tavernes, un restaurant i en dues activitats, entrava en un sorteig d’una targeta de compra en els establiments de Fecotur per un valor de 300 €. En aquest cas la persona guanyadora d’aquesta targeta ha estat una turista francesa resident al municipi de Saint-Saulve, que en una propera visita al municipi podrà recollir el premi i bescambiar-lo pels productes que desitgi del comerç palamosí.

Les jornades gastronòmiques de l’octubre passat també van incloure un concurs d’Instragram, que amb l’etiqueta #Palamosgastronomic2019 premia la millor imatge d’aquesta activitat, amb un àpat per a dues persones en qualsevol de les campanyes gastronòmiques que s’organitzen a Palamós. La foto guanyadora del concurs d’Instagram ha estat per l’autora d’una imatge al•legòrica a les jornades (consultar a l’enllaç https://www.instagram.com/p/B3mlThniOQy/) que ha guanyat un menú per a dues persones que podrà gaudir a qualsevol de les campanyes gastronòmiques de Palamós

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mas de Torrent s’incorpora a Virtuoso, refermant el luxe a la Costa Brava

El Mas de Torrent Hotel & Spa, símbol del luxe a la Costa Brava i part de la col·lecció boutique Único Hotels, ha estat acceptat al prestigiós programa Virtuoso. Aquesta aliança consolida el prestigi de l’hotel com a referent en turisme d’alta gamma i destaca la Costa Brava com una destinació clau per als viatges de luxe.

Altres notícies