La campanya de Pals i la Cuina de l’Arròs arriben a la 30a edició. Aquest dijous se’n va fer la presentació a l’emblemàtic Mas Gelabert, amb una llarga trajectòria històrica dins el món de l’arròs de Pals. La campanya començarà el 13 d’abril i s’allargarà fins el 31 de maig.
L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Pals, Carles Pi, la regidora de Turisme, Sílvia Monar, els restauradors participants en la campanya i els productors locals d’arròs i de vi. Aquest acte ha tingut una especial càrrega emocional atès que part dels restauradors i productors presents, són fidels col·laboradors i part activa de l’esdeveniment des dels seus inicis. Ja havien participat en la primera edició de l’any 1994.
Així doncs, del 13 d’abril al 31 de maig de 2023, a Pals tindrà lloc la 30a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs amb l’objectiu d’oferir a tothom l’oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l’Arròs de Pals hi té un paper destacat pels seus més de 500 anys d’història vinculats al municipi.
La campanya es complementa també amb la participació d’empreses d’allotjament, turisme actiu i comerços locals que s’hi han volgut sumar oferint descomptes i activitats específiques durant el període de la campanya: visites guiades pels arrossars amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, tallers de cuina de l’arròs organitzats per la botiga “Menjar per emportar Mariló”, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, entre d’altres activitats.
Des de l’organització aposten perquè aquesta 30a edició gastronòmica Pals i la Cuina d’Arròs, sigui prou engrescadora i atractiva tant pels veïns del poble com pels turistes que visiten el municipi any rere any.