18.2 C
Pals
Dissabte, 2 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Arriben les jornades gastronòmiques “Es Niu”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Arriben les jornades gastronòmiques “Es Niu”
Loading
/

Les jornades gastronòmiques “Es Niu” arriba a la seva 20a edició del 12 d’octubre al 5 de novembre. L’objectiu de les jornades és recuperar els plats més tradicionals de la cuina autòctona, i ho faran 8 restaurants que oferiran un menú en el que a banda de vermut i tapetes, s’oferirà el tradicional és Es Niu, i com a novetat aquest any, hi haurà la possibilitat que la gent pugui endur-se’n racions preparades a casa. D’aquesta manera, s’intenta exportar el plat més enllà de Palafrugell. El menú, que oscil·la entre els 35€ i 40€, també inclou postres amb fruites de tardor, vins del celler Espelt, aigua i cafè. I també, una entrada gratuïta per visitar l’exposició temporal de la Fundació Josep Pla.

Els restaurants participants seran el Restaurant l’Arc, Restaurant La Xicra i el Restaurant Pa i Raïm de Palafrugell, el Restaurant el Balcó de Calella, el Restaurant Llafranc, el Restaurant Hotel Casamar i el Restaurant Terrassa Terramar de Llafranc i El Clot dels Mussols de Tamariu.

Tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell Albert Gómez, es tracta d’un plat molt antic d’origen palafrugellenc. Es tractava d’un plat de quaresme fet amb tripa de bacallà, ou dur, peixopalo i patata.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Espies l’Empordà: misteris i xarxes ocultes

La Costa Brava va ser un escenari clau per a l'espionatge durant les guerres mundials, amb agents que operaven des de ports i cafès del Baix Empordà. De Josep Pla a veïns que escoltaven la BBC en secret, la comarca va ser testimoni d'intrigues amagades entre la bellesa natural i la discreció dels seus habitants.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -