Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

11.4 C
Pals
Dimarts, 8 abril 2025
- Publicitat -

Badiani obre nova gelateria a Palamós amb productes innovadors

La gelateria florentina Badiani ha reobert a Palamós per segon any consecutiu, oferint un local més ampli al Carrer Major. Aquest estiu, la gelateria presenta una nova carta amb creps i croissants de gelato, a més dels seus famosos sabors Dolcevita i Buontalenti. L'equip celebra el "grand opening" amb entusiasme, destacant la seva aposta per la qualitat.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

a gelateria tradicional florentina Badiani ha obert les seves portes per segon any a Palamós, al Carrer Major, 53. El millor gelato d’Europa torna a la Costa Brava amb un nou univers gastronòmic i un local més ampli que permet seure i gaudir dels millors productes italians a la nova terrassa del local.

Badiani, coneguda per alguns dels millors gelatos d’Europa, aterra a Palamós per iniciar la temporada d’estiu oferint un servei gastronòmic d’alta qualitat. Entre els sabors destacats, es troben la Dolcevita, premiat com a “Millor Gelato d’Europa” al 2015, i el Buontalenti, sabor emblema de la marca, elaborat amb ous, nata, sucre i llet.

L’equip de Badiani ha expressat la seva alegria per reprendre la temporada: “Estem emocionats de tornar amb el nostre autèntic gelato a la Costa Brava. Aquest any, amb el nou local, és el veritable grand opening de Badiani a Palamós”.

Nova carta de productes:

Aquest estiu, Badiani presenta productes que ja han triomfat al Regne Unit, Barcelona i París. Destaquen les creps dolces i salades amb bases de remolatxa, espinacs o clàssica, els croissants farcits de gelato Buontalenti i salsa de festucs de Paolo Pomposi, i el brioix de gelato. També ofereixen smoothies com el Vitamin Bomb, Energy Boost i Anti-oxidant Dragon.

Història de Badiani:

Fundada el 1932 a Florència, Badiani es va expandir per tot Itàlia fins que la família Pomposi la va adquirir el 1993, transformant-la i ampliant la seva oferta. El 2015, Paolo Pomposi va guanyar el primer premi al Gelato Festival de Londres, consolidant l’èxit de Badiani al Regne Unit, on compta amb 15 punts de venda. Al 2022, Badiani va arribar a Espanya amb la inauguració d’un local a Barcelona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

L’Institut Català de Finances incrementa un 81% el finançament a les comarques gironines

L'Institut Català de Finances ha augmentat un 81% el finançament a les comarques gironines durant el 2024, mobilitzant 99,4 milions d'euros. Això ha beneficiat un 87% més d'empreses, amb l'indústria com el sector més finançat. La banca pública complementa el finançament privat i actua com a suport per a projectes estratègics i transformadors a la regió.

Altres notícies