a gelateria tradicional florentina Badiani ha obert les seves portes per segon any a Palamós, al Carrer Major, 53. El millor gelato d’Europa torna a la Costa Brava amb un nou univers gastronòmic i un local més ampli que permet seure i gaudir dels millors productes italians a la nova terrassa del local.
Badiani, coneguda per alguns dels millors gelatos d’Europa, aterra a Palamós per iniciar la temporada d’estiu oferint un servei gastronòmic d’alta qualitat. Entre els sabors destacats, es troben la Dolcevita, premiat com a “Millor Gelato d’Europa” al 2015, i el Buontalenti, sabor emblema de la marca, elaborat amb ous, nata, sucre i llet.
L’equip de Badiani ha expressat la seva alegria per reprendre la temporada: “Estem emocionats de tornar amb el nostre autèntic gelato a la Costa Brava. Aquest any, amb el nou local, és el veritable grand opening de Badiani a Palamós”.
Nova carta de productes:
Aquest estiu, Badiani presenta productes que ja han triomfat al Regne Unit, Barcelona i París. Destaquen les creps dolces i salades amb bases de remolatxa, espinacs o clàssica, els croissants farcits de gelato Buontalenti i salsa de festucs de Paolo Pomposi, i el brioix de gelato. També ofereixen smoothies com el Vitamin Bomb, Energy Boost i Anti-oxidant Dragon.
Història de Badiani:
Fundada el 1932 a Florència, Badiani es va expandir per tot Itàlia fins que la família Pomposi la va adquirir el 1993, transformant-la i ampliant la seva oferta. El 2015, Paolo Pomposi va guanyar el primer premi al Gelato Festival de Londres, consolidant l’èxit de Badiani al Regne Unit, on compta amb 15 punts de venda. Al 2022, Badiani va arribar a Espanya amb la inauguració d’un local a Barcelona.