8.7 C
Pals
Dilluns, 23 desembre 2024
- Publicitat -

Begur destinarà més de 680.000 euros a un projecte de prevenció d’incendis forestals

S'executarà en quatre fases i estudien completar-lo en quatre anys

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Begur destinarà més de 680.000 euros a un projecte de prevenció d'incendis forestals
Loading
/

L’Ajuntament de Begur podrà aprovar properament i de manera definitiva un projecte executiu de prevenció d’incendis forestals. La seva aprovació inicial es va efectuar al Ple del 13 de novembre de 2018. Aquesta iniciativa es durà a terme en quatre fases: en primera instància, s’executaran dues d’aquestes, i es treballa amb la intenció de fer les darreres dues en un període de tres o quatre anys.

Pere Feliu, regidor de Medi Ambient, Hisenda, Recursos Econòmics i Seguretat Ciutadana, ha explicat a Ràdio Capital que, abans de procedir al redactat del projecte, van fer un plànol de delimitació. Aquest plànol es va fer a través d’un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’ajuda de la Diputació de Girona. Feliu considera que és un projecte “molt important i necessari” i també avança que rebran l’ajuda del Consell Comarcal per executar-lo:

El projecte l’ha redactat l’enginyera forestal Sandra Torres. Precisament, en aquest document s’explica que primer es procedirà a l’obertura de franges i neteja de zones verdes de titularitat municipal. Per fer tot això, es compta amb un pressupost de 681.745,65 euros.

A més, després de tot aquest projecte, per tal d’aconseguir un bon manteniment de les franges i zones verdes, es preveu una despesa futura que ascendirà a uns 180.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El restaurant Entre dos Móns de Palamós se suma al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum

Altres notícies