16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Begur revoluciona el format de la campanya del peix de roca

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Novetats en la campanya Peix de Roca de Begur. La presentació, que es farà el 6 de maig, deixarà la sala de plens per sortir al carrer, a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas, i la conferència es convertirà en una demostració artística amb la il·lustradora de la campanya, Mireia Vila. “Hem volgut treure la campanya al carrer amb un toc creatiu davant els cuiners, que són els vertaders artistes”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Eugeni Pibernat.

La presentació, com sempre, es clourà amb una degustació de tastets de plats presentats pels 14 restaurants participants en aquesta edició, que es clourà el 5 de juny. L’acte públic serà conduït per la periodista Helena Garcia Melero.

En aquesta edició, hi participen els establiments Cal Bandarra, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, La Cuina…, Les Brases del Toc-Hotel El Convent, Taverna Son Molas i Toca al Mar. En la campanya, cada restaurant oferirà un menú propi basat en el peix de roca amb uns preus que oscil·len entre els 38 i els 60 euros.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -