13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Els Bombers rescaten un conductor atrapat per la crescuda del Ter a Verges

Els fets han succeït aquesta matinada entre Ultramort i Verges, allà dos vehicles s'han vist sorpresos pel creixement del riu Ter, tant que els bombers també s'han quedat atrapats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El cos dels Bombers de la Generalitat ha hagut de rescatar un home que s’ha quedat atrapat per la crescuda del riu Ter. Els fets han succeït aquesta matinada entre Ultramort i Verges, quan dos vehicles han quedat sorpresos mentre circulaven per la llera del Ter.

Una de les persones ha “sortit pel seu propi peu” totalment il·lesa com han informat des del cos de Bombers, l’altre ocupant però ha hagut de ser rescatat amb set dotacions. L’home ha estat rescatat pels GRAE amb una línia de vida i mostrava lleus signes d’hipotèrmia després d’haver pujat sobre el capó del cotxe.

Segons ha informat des de la CADENA SER, el camió que els bombers han utilitzat ha necessitat l’ajuda d’una retroexcavadora per ser arrossegat, després de també quedar-se atrapat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies