9.2 C
Pals
Dimarts, 4 març 2025
- Publicitat -

BoTiC: gastronomia creativa, però tradicional

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El BoTiC és un restaurant de Corçà. Va rebre una estrella Michelin l’any 2010. Tant el seu xef, l’Albert Sastregener com la Cristina Torrent, sommelier, ofereixen des del 2007 una proposta gastronòmica que defineixen com d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. Això és el que explica Sastregener.

El BoTiC té una carta on es reconeixen influències vitals dels dos xefs del restaurant.

Sastregener creu que a l’ofici de l’hosteleria, el sacrifici, la dedicació, la passió i el sentiment sempre hi són presents.

Al gener del 2017, el BoTiC va estrenar un nou establiment més modern des d’on intenten emocionar cada dia els seus comensals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El nou disc de The Tyets es dirà “Cafè pels més cafeteros”

“Cafè pels més cafeteros”, aquest és el nom que The Tyets ha triat per al seu nou àlbum. El duet de Mataró, que tancava gira el passat mes de novembre amb dos “sold outs” al Sant Jordi Club de Barcelona, presenta aquest 2025 el seu tercer disc. Tot plegat, després de la publicació l’any 2023

Altres notícies