10.7 C
Pals
Dimecres, 25 desembre 2024
- Publicitat -

BoTiC: gastronomia creativa, però tradicional

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El BoTiC és un restaurant de Corçà. Va rebre una estrella Michelin l’any 2010. Tant el seu xef, l’Albert Sastregener com la Cristina Torrent, sommelier, ofereixen des del 2007 una proposta gastronòmica que defineixen com d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. Això és el que explica Sastregener.

El BoTiC té una carta on es reconeixen influències vitals dels dos xefs del restaurant.

Sastregener creu que a l’ofici de l’hosteleria, el sacrifici, la dedicació, la passió i el sentiment sempre hi són presents.

Al gener del 2017, el BoTiC va estrenar un nou establiment més modern des d’on intenten emocionar cada dia els seus comensals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mas de Torrent s’incorpora a Virtuoso, refermant el luxe a la Costa Brava

El Mas de Torrent Hotel & Spa, símbol del luxe a la Costa Brava i part de la col·lecció boutique Único Hotels, ha estat acceptat al prestigiós programa Virtuoso. Aquesta aliança consolida el prestigi de l’hotel com a referent en turisme d’alta gamma i destaca la Costa Brava com una destinació clau per als viatges de luxe.

Altres notícies