5.9 C
Pals
Diumenge, 22 desembre 2024
- Publicitat -

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre preveu arribar a un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa

Si bé és cert que les últimes nevades al Pirineu van frenar el ritme de reserves a la zona del Baix Empordà, Hallé apunta que el client català - que és el que solen rebre en aquestes dates - sol decidir el seu destí amb poca antelació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Falten pocs dies perquè arribi la Setmana Santa, que enguany començarà aquest diumenge 24 de març i acabarà dilluns 1 d’abril, i des de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es preparen per absorbir una ocupació d’entre el 60 i el 80%. La presidenta de l’entitat, Bàrbara Hallé, apunta que esperen rebre aproximadament el mateix volum de visitants que hi ha hagut durant els darrers anys, tot i que la Setmana Santa d’enguany ha caigut més aviat.

Si bé és cert que les últimes nevades al Pirineu van frenar el ritme de reserves a la zona del Baix Empordà, Hallé apunta que el client català – que és el que solen rebre en aquestes dates – sol decidir el seu destí amb poca antelació. Per això, des de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre esperen que el volum de reserves s’acabi complementant a última hora.

Respecte al turista estranger, Bàrbara Hallé  explica que esperen rebre molt turista francès, ja que la Setmana Santa a França es reparteix en tres zones (la setmana festiva és diferent segons l’àrea). I a diferència dels catalans, el client estranger ja estan fent previsions per les seves vacances i Barbara Hallé veu com francesos o anglesos  ja preparen les properes vacances.

I tot i que en acabar la Setmana Santa encara quedin dos mesos per arribar a la temporada d’estiu, Bàrbara Hallé explica que la majoria de socis que formen part de l’entitat intenten mantenir-se oberts fins a la temporada alta. “Cada cop els nostres establiments tenen unes periodicitats més llargues i la plantilla es consolida cada cop més i és més estable”, apunta Hallé.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies