13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Crònica visual de l’exposició del ceramista català Sergi Pahissa i la ceramista polonesa Emilia Musial al Terracotta Museu

Imatges de la mostra de CrashRaku inaugurada el dissabte 22 de setembre a l'Espai “La Peixera”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Com a complement de l’excel·lent crònica que en va fer en Martí Saguer al primer Supermatí de la temporada us acompanyem fotografies i dos vídeos del mateix dia de la inauguració de l’exposició.

En  aquest primer els dos artistes que ens mostren el procés de creació de les seves obres amb la tècnica de CrashRaku

I en aquest altre la Performance que aquests dos grans ceramistes, polonesa i català respectivament van representar dissabte 22 de juny al Terracotta Museu

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies