10.4 C
Pals
Dimecres, 22 gener 2025
- Publicitat -

Cuina de l’Empordanet engega la campanya de tardor

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El col·lectiu Cuina de l’Empordanet engega aquest diumenge la campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”. La campanya es portarà a terme fins a finals del mes d’octubre en la vintena d’establiments del col·lectiu.

Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, com els bolets o els peixos de roca. També proposen un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats.

En els vint menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. Uns exemples: sarsuela de gamba i bolets, amanida d’escarola amb magrana o arròs cremós de tardor.

La Cuina de l’Empordanet va néixer fa més de 20 anys arran d’unes mostres gastronòmiques per treballar en la difusió de la cuina de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Francesc Almagro: “Cal crear un nou pla per poder-nos adaptar a la nova mobilitat de la comarca”

Les sindicatures de greuges del Baix Empordà han fet una crida a repensar el sistema de transport públic de la comarca coincidint amb la propera renovació de la seva concessió. Proposen una reforma integral per millorar la connectivitat amb Girona, Barcelona i estacions clau com les de Flaçà, al Gironès, i Caldes de Malavella, a la Selva. I per parlar de totes aquestes reivindicacions ens ha visitat al Supermatí el Síndic de Greuges de Palafrugell, Francesc Almagro.

Altres notícies