El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha celebrat la 18a edició del Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf. L’acte ha comptat amb un dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i de l’entrega de premis al Club Golf d’Aro-Mas Nou. Hi han participat 72 jugadors, entre cuiners i personalitats del món esportiu, artístic i empresarial.
Enguany, la novetat és que el dinar s’ha dut a terme al mateix camp de golf, en una carpa on les quasi 250 persones assistents han pogut degustar plats típics de la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de la Cuina de l’Empordanet. Entre els assistents trobem a reconegudes personalitats del món de l’esport com Ferran Martínez (ex jugador de bàsquet); Thais Henríquez (doble medallista olímpica de natació sincronitzada); i Joan Pedrero (pilot de Dakar). També hi van anar dos exfutbolistes del “Dream Team”, Julio Salinas i Jose Mari Bakero.