13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Curs d’estiu PSC comarques gironines

Divendres 26 de juliol al Museu de la Pesca - Espai del Peix de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El curs d’estiu PSC comarques gironines tindrà lloc divendres a dos quarts d’onze del matí al Museu de la Pesca – Espai del Peix de Palamós i començarà amb la benvinguda i presentació a càrrec de Iolanda Aguilar i Marc Lamuà; tot seguit hi haurà el primer curs sobre com parlar en públic que impartirà Teresa Garcia Campos. A un quart de dotze curs a càrrec de Òscar Aparicio amb el títol de «Pressupost i hisenda municipal».

A les 12:00 taula sobre «Municipalisme i socialisme» amb ponències de Sílvia Paneque, Marc Lamuà, Ana Belen Lòpez, Josep Bruguera i Josep Coll, i a dos quarts d’una informe polític de Salvador Illa, Secretari d’organització del PSC.

A la una Entrada i visita guiada al Museu de la Pesca, projecció d’audiovisual i tot seguit dinar «Show- cooking a l’Espai del Peix

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies