8.7 C
Pals
Dilluns, 23 desembre 2024
- Publicitat -

Dagoll Dagom preparen el musical ‘L’alegria que passa’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La companyia Dagoll Dagom torna a l’escenari per adaptar un clàssic de la literatura catalana: L’alegria que passa, de Santiago Rusiñol, un text teatral de caràcter simbolista publicat el 1898. La vocació de Dagoll Dagom ha estat sempre la creació de musicals d’autoria catalana i aposta de nou per adaptar un dels grans clàssics del nostre univers teatral.

L’espectacle s’estrenarà el mes de març al Teatre Poliorama, i les entrades es poden adquirir a partir del dia d’avui. En aquesta ocasió, la companyia comptarà amb Marc Rosich (text i direcció d’escena), Andreu Gallén (música i direcció musical) i Ariadna Peya (direcció coreogràfica). La dramatúrgia la firmen tots tres juntament amb Anna Rosa Cisquella, productora artística de l’espectacle.

Pel que fa a la companyia, Dagoll Dagom es retroba amb Àngels Gonyalons, que va interpretar el paper de Blanca en la primera producció de Mar i cel el 1988, i també repeteix amb Mariona Castillo, protagonista de Cop de rock. La resta de l’elenc està format per Jordi Coll, Júlia Genís, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Basem Nahnouh, Pau Oliver i David Pérez-Bayona.

L’alegria que passa serà el darrer muntatge de nova creació de Dagoll Dagom, que encara la seva recta final com a companyia. Després d’aquest espectacle, Dagoll Dagom té previst dur a escena Mar i cel per quarta i darrera vegada el 2024, abans de retirar-se després de gairebé 50 anys de trajectòria.

L’entrada Dagoll Dagom preparen el musical ‘L’alegria que passa’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El restaurant Entre dos Móns de Palamós se suma al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum

Altres notícies