14.8 C
Pals
Dimarts, 24 desembre 2024
- Publicitat -

Darrera de “El foc”

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Darrera de “El foc”
Loading
/

En una terra com l’Empordà, on sa majestat Tramuntana aviva les onades d’un Mediterrani que ens acarona i ens parla cada dia de cultura, de vida, de gastronomia, de natura…, un foc molt especial ja forma part de nosaltres, un foc que alimenta la multiculturalitat i, perquè no dir-ho, els paladars de tots aquells que han tingut la sort d’escalfar-se amb les seves propostes, un foc, que no és qualsevol, és “El foc”, el restaurant argentí situat a S’Agaró que és més que un restaurant.

Qui li hagués dit al Quique, quan va venir de vacances per aquesta terra a l’any 1999, que deixaria la seva Argentina natal per quedar-se a fer el que més li agrada a tants quilòmetres de distància? Ni ell ho sabia en aquell moment, però amb la seva il·lusió i el seu bon afer va apostar per un projecte de vida per donar vida a una forma de compartir uns instants de vida única en el món: fer arribar “las parrrilladas” i “los asados”, tal com s’entenen en el seu país al nostre amb la qualitat i la professionalitat d’un gran mestre. Des del 2016, juntament amb el Paul, “El foc” ha escalfat i ha fet feliços a tots als que s’han apropat a aquest petit restaurant que és un dels grans racons de la gastronomia de l’Empordà, amb la millor de les qualitats i el millor servei, una proposta d’alçada i que es manté dia a dia, perquè darrera de “El foc” hi ha unes flames que habiten en els cors del Quique i del Paul i que no deixen que s’apaguin, compartint-les amb tothom, una proposta que és més que una proposta, una experiència culinària que és més que una simple experiència, una manera de fer i de viure que tots hem de provar almenys una vegada. T’apuntes?

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios