13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Dos detinguts per robatori amb violència i intimidació a La Bisbal d’Empordà

Van sostreure, d'una estrebada, la bossa de mà a una dona que passava pel carrer i seguidament van fugir corrents

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Dos homes van ser detinguts els dies 21 i 30 de juliol com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un carrer de La Bisbal d’Empordà. Els mossos van tenir coneixement que el dia 21 de juliol s’havia produït un robatori violent en un carrer de la Bisbal d’Empordà. Concretament dos homes que sortien d’un bar del poble van sostreure, d’una estrebada, la bossa de mà a una dona que passava pel carrer i seguidament van fugir corrents.

Davant els fets observats el propietari de l’establiment i clients que es trobaven al lloc dels fets van poder retenir un dels autors del robatori, fins que va arribar la policia local i el va detenir, però l’altre va aconseguir fugir. El detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar els dies 22 i 31 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies