8.7 C
Pals
Dilluns, 23 desembre 2024
- Publicitat -

Més d’una quarantena d’editorials i 3 llibreries participaran a la cinquena edició d’Indilletres

L'edició d'enguany se celebrarà durant el primer cap de setmana de desembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un total de 41 editorials dels Països Catalans i tres llibreries bisbalenques participaran en la cinquena edició d’Indilletres. Aquesta edició de la Fira del llibre de la Bisbal d’Empordà se celebrarà durant el primer cap de setmana de desembre, el dissabte 3 i el diumenge 4. Un any més, acollirà una programació amb un ampli ventall d’activitats que van més enllà de la literatura.

Algunes de les editorials que visitaran la cinquena edició de la fira Indilletres són Crims.cat, Editorial Comanegra, Editorial Gavarres, Edicions Tremendes, Lapislàtzuli Editorial o Triangular Edicions. A més, els organitzadors destaquen que hi ha hagut editorials que no han pogut ser admeses per qüestió de logística. Això afirmen que “el fet que segueixi incrementant-se el nombre d’editorials participants és senyal inequívoc de la bona salut de la fira de llibres bisbalenca”.

En la fira també hi participen tres llibreries de la Bisbal: la Llibreria Puput, la Llibreria La Siglantana i L’Esborrany Llibreria. Cal recordar que aquesta fira va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà.

Així, Indilletres prepara la seva cinquena edició “amb ganes, empenta i amb l’objectiu de contribuir positivament a afermar el panorama cultural del país”. Des de l’organització volen promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors, amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El restaurant Entre dos Móns de Palamós se suma al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum

Altres notícies