16.5 C
Pals
Divendres, 18 abril 2025
- Publicitat -

El Baix Empordà manté les estrelles Michelin

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ahir es va celebrar l’acte de presentació de la Guia Michelin 2018 a Tenerife i també va atorgar les noves estrelles.

Al nivell del Baix Empordà, el Casamar de Llafranc i el Botic de Corçà mantenen l’estrella Michelin. La novetat que s’introdueix pel proper any és l’estrella que rep el restaurant del Castell de Peralada.

En una edició que sorprenia pel fet de ser la segona vegada que reparteix la màxima puntuació -tres estrelles- a dos restaurants, l’Abac de Jordi Cruz i el Aponiente d’Ángel León, cal ressaltar que les comarques de Girona acumulen ja 19 estrelles.

Pel que fa als interessos baixempordanesos, el Casamar de Llafranc i el Botic de Corçà mantenen una estrella i s’hi suma, també amb una, el restaurant del Castell de Peralada, que dirigeixen Xavier Sagristà i Toni Gerez.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Verges representa dues vegades la Dansa de la Mort per primer cop en la seva història

La Dansa de la Mort de Verges s’ha representat dues vegades aquest Dijous Sant, en una edició que ha omplert els carrers del poble amb prop de 8.000 persones. Més de 450 veïns han participat en aquesta tradició d’origen medieval. L’organització treballa perquè la Processó sigui reconeguda com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

Altres notícies