25.2 C
Dilluns, 7 octubre 2024

El Bisbal Bàsquet s’estrena a la Segona FEB amb un important triomf

Primera victòria (82-87) en el primer partit a la nova categoria, i una gran injecció de moral

Temps de lectura: 2 minuts

Els baixempordanesos van tenir un debut molt il·lusionant a la tercera categoria del bàsquet estatal.

Jugant com a visitants al pavelló del Serallo de Tarragona, van portar el partit fins a una pròrroga èpica en què es van acabar imposant per 82 a 87.

El Club Bàsquet Tarragona, amb experiència en la categoria, suposava un potent adversari, però els bisbalencs van demostrar que continuen amb la bona dinàmica de l’any passat.

L’equip local va començar més entonat, però els de La Bisbal van saber patir quan calia, i no van permetre que els tarragonins s’escapessin de gaire punts d’avantatge.

Al descans es va arribar amb un 45 a 42 a favor dels locals, i tot per decidir.

En la segona part, el Bisbal Bàsquet va capgirar el marcador i va mantenir avantatge pràcticament durant els dos quarts. De fet, a cinc minuts del final els bisbalencs guanyaven de 6.

Però els tarragonins van reaccionar i van aconseguir enviar el duel a la pròrroga, en què el Bisbal Bàsquet va mostrar solidesa en defensa i encert en atac.

Al final, primera victòria en el primer partit a la nova categoria, i una gran injecció de moral.

La il·lusió que ha desfermat l’equip en aquest inici de temporada a la Segona FEB es demostra també amb el suport institucional. I és que l’alcalde de La Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio, va ser present a Tarragona per recolzar a l’equip dirigit per Carles Rofes.

El proper partit dels bisbalencs serà a casa, al Pavelló Vell, contra el Palmer Basket Mallorca.