12.2 C
Pals
Dijous, 14 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

El dia 29 farem bullir l’olla

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir ja ho explicàvem al nostre informatiu de manera resumida, però avui us vull explicar, que el dia 29 tornem a la carretera. Com si d’una roadradio es tractés, el proper dimecres 29, l’equip de Ràdio Capital, serem a l’IES Baix Empordà de Palafrugell, per transmetre en directe el fem bullir l’olla d’aquest any.

Tot plegat, es tracta d’un concurs (una espècie de Master Chef) en el que hi participen alumnes dels diferents centres de formació de cuiners i cambres del Baix Empordà. L’objectiu, en certa manera, és promocionar les futures estrelles de la cuina de casa nostra i per això, aquesta iniciativa, que surt del Consell Comarcal, ens agrada tant. Per això i perquè a més de premiar els guanyadors del concurs, que podran fer pràctiques en restaurants amb estrella michelin de la comarca, al darrere de la iniciativa hi ha implícita la divulgació de la cuina de casa nostra i els productes de proximitat amb els que es garanteix una bona matèria primera.

De tot plegat, com deia, en parlarem el dia 29 en la transmissió especial que farem des de les 15:00 i fins que s’acabi, als voltants de les 19:0. Així que us volem notar enganxats a la ràdio i també a través del facebook live on podreu seguir de ben a prop tot el que passa allà.

El dimecres 29 a Ràdio Capital, farem bullir l’olla!

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Els pescadors de la comarca podran evitar l’escassetat de gamba vermella fresca aquest Nadal

Ho ha explicat en una entrevista a TARDA Capital el patró major de la confraria de Palamós, Miquel Mir, després de l'alerta que van enviar fa unes setmanes aquests mateixos pescadors.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -