16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

El dia que vàrem fer ràdio des del mar

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Passaven 5 minuts justos de les 17 h, quan el Nautilus sortia del port de l’Estartit i començava el repte. O els reptes, millor dit, perquè aguantar el balanceig del vaixell amb una mar esverada ja es va convertir en la primera aventura de la tarda, que se sumaria a la de mantenir viva la connexió entre el vaixell (amagat darrere la meda gran) i els estudis de la ràdio i mantenir un programa de 5 hores, enmig d’una gran festa.

Tot l’equip de Ràdio Capital que hi vam ser (Alba Cunillera, David Parreño, Dani Cortés, Miquel Curanta, Pau Punseti i Martí Saguer al control des dels estudis), vam arribar a terra ferma, sans i estalvis i sense cap mareig pel mig, que tal com va començar la tarda, podria haver estat un altre gran impediment.

Després de l’aventura, no cal dir que si l’any que ve es repeteix aquesta Sunset Boat Party i els amics de Costa Brava DJs i Nautilus ens hi volen, allà estarem per explicar-ho.

Les fotografies són d’en Pau Punseti i l’Alba Cunillera

Escolta les 5 hores de programa en directe

 

Fer ràdio des del mar, també vol dir fer entrevistes a l’aigua… o això és el que els hi vam fer creure a la gent de la Sunset Boat Party 🙂

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -