14.9 C
Pals
Dijous, 21 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

El festival Salat dóna el tret de sortida al Porta Ferrada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres 30 de juny es va iniciar la 61º edició del festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. I per tercer cop, ho va fer amb el seu germà petit, el festival d’humor Salat. Durant 3 dies, diferents artistes ofereixen els seus espectacles per la localitat guixolenca.

Al Teatre Auditori Narcís Masferrer el podcast Oye Polo, format per les humoristes Ana Polo i Maria Rovira (Oye Sherman) va ser l’actuació que va donar el tret de sortida a aquest cap de setmana ple d’humor. Al Guíxols Arena va tenir lloc l’actuació més esperada del primer dia de festival, amb Berto Romero i el seu nou espectacle “Lo nunca visto”, que va aplegar més de 2.500 persones sota una intermitent pluja que va endarrerir l’inici de l’espectacle.

Tot i els imprevistos meteorològics, el cardoní es va posar el públic a la butxaca des del principi del show amb el seu humor habitual i algunes novetats. Com el seu nom indica, “Lo nunca visto” ens descobreix una faceta humorística del Berto que encara no havia explorat en els seus passats espectacles, amb molta màgia i moltes sorpreses.

El Salat segueix dissabte i diumenge amb les actuacions de Martita de Graná, Bruno Oro (que també ofereix un taller humorístic per a totes les edats), Wilbur, No me toques el cuento i finalitza amb Leo Harlem. I com a cirereta del pastís, diumenge 9 de juliol s’acomiaden dels escenaris al Guíxols Arena el grup musical-humorístic Les Luthiers.

La directora Anna Portomeñe en fa una valoració molt positiva, ja que la consolidació després de dos anys de festival és evident: Abans que acabi el cap de setmana i amb dos dies d’espectacles per davant, ja tenen més entrades venudes que en tot el festival del 2022.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Baix Empordà es prepara per a l’augment de la taxa de residus el 2025

El Baix Empordà afronta el repte del reciclatge amb contrastos entre municipis. Mentre Albons lidera amb un 93,91%, altres pobles com La Bisbal d'Empordà queden per sota del 50%. Les noves normatives europees del 2025 obligaran a millorar les pràctiques locals per reduir l'impacte ambiental i evitar un augment significatiu de les taxes de residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -