15.9 C
Pals
Dissabte, 21 setembre 2024
- Publicitat -

Divendres assolellat i cap de setmana amb variabilitat al cel

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb temps assolellat i una temperatura màxima lleugerament més baixa. Si ahir es van assolir més de 24ºC de màxima per exemple a la Bisbal d’Empordà, avui el termòmetre arribarà entre els 20 i 22 ºC. A part del sol destacar el vent de component sud, sud-oest, un Garbí que guanyarà intensitat al migdia i a la tarda bufarà amb cops d’entre 50 i 60 km/h.

Pel cap de setmana variabilitat al cel amb presència de més núvols. Dissabte al matí podrem tenir bancs de núvols baixos o boires que es trencaran ràpidament, deixant un cel amb sol enteranyinat. A la tarda-nit de dissabte i el matí de diumenge més núvols associats al pas d’un front, que ens portarà més inestabilitat i una lleugera davallada de la temperatura. En general, tot i la nuvolositat variable, no s’espera cap episodi de precipitació al Baix Empordà ni dissabte ni diumenge. No es pot descartar però,  que en un context de primavera i després del pas d’un sistema frontal, puguin caure gotes de forma molt localitzada o algun petit ruixat entre dissabte nit i diumenge a primera hora. Es tractaria de molt poca cosa i sense conseqüències per poder gaudir d’una diada de Sant Jordi amb cel variable i ambient poc càlid amb temperatura màxima entre 18 i 20 ºC

La setmana que ve començarà amb intervals de núvols i una temperatura que es mantindrà a ratlla, però entre mitjans i finals de la setmana vinent el termòmetre pujarà amb força.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els Bertrana i els discursos

Dimarts al vespre es van lliurar a l’Auditori de Girona els Premis Literaris de Girona, el que en diem...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -