26.1 C
Pals
Divendres, 5 juliol 2024
- Publicitat -

Sol i alguns intervals de núvols prims a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Efectivament darrers dies de maig, però que ningú es pensi que amb l’arribada de juny a finals de setmana arriba també la calor, perquè el contrari, la temperatura més aviat baixarà i el temps serà més variable. Anem a pams, de moment aquest dimecres amb una jornada majoritàriament assolellada, amb el pas d’intervals de núvols mitjans i alts, una mica més compactes a la tarda però en general farà força sol, no plourà i l’ambient serà càlid amb una temperatura entre els 13-15ºC de mínima i els  27ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà. 

Demà a la tarda arriben els canvis, serà un sistema frontal que farà incrementar la nuvolositat dijous a la tarda i nit i també ja portarà alguns ruixats associats. A més a més la temperatura baixarà amb màximes per sota els 24ºC i divendres serà encara força ennuvolat al matí amb risc de pluja. Dissabte comença l’estiu climatològicament parlant, però ho farà amb cel entre mig i força cobert, possibles ruixats i una temperatura més primaveral que estiuenca.  

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació Cuixart reivindica el cantant Manolo García com a artista multidisciplinar amb una nova exposició

La Fundació Cuixart de Palafrugell presenta una exposició temporal que destaca Manolo García com un artista multidisciplinar. Amb quinze quadres d'estil surrealista i textos del cantant, la mostra subratlla la seva faceta pictòrica. La comissària Sílvia Arnau afirma que García és un "veritable artista del renaixement". L'exposició s'inaugura aquest divendres i estarà oberta fins al 15 de setembre.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -