26.5 C
Pals
Dilluns, 16 setembre 2024
- Publicitat -

Canvi de temps a partir de la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencem el dia encara sense canvis aparents. Potser una mica més de nuvolositat, ara durant el matí. I tarda que podrà ser de ruixats que ens podrien afectar avançada la segona meitat del dia i fins i tot durant el vespre. 

Pel què fa a sensacions, dijous no esperem tanta suavitat com ahir i ho notarem bàsicament amb les temperatures màximes. Les temperatures estaran a la forquilla dels 14 ºC mínims, als quasi 24 ºC màxims. I això serà degut a la nuvolositat que no deixarà lluir del tot el sol. 

No parlem d’un dia de pluja, sinó d’una jornada amb possibles ruixats de tarda que ens portarà un nou front que començarà a donar-nos algun ruixat de cara a la tarda-vespre. I que serà l’inici d’un nou episodi de variabilitat primaveral, coincidint amb el cap de setmana i el començament de l’estiu climatològic, i que alternarà temperatures més baixes del que tocaria per l’època, tramuntana moderada, i inestabilitat que portarà possibles ruixats que s’aniran succeint amb estones de més nuvolositat i sol. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Arxiu Municipal de Torroella rep el fons documental de l’antiga Confiteria Ignasi Capellà

La donació, formalitzada per la família Capellà Hereu, inclou documents que abasten de 1915 a 1990 i ja es poden consultar en línia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -