26.5 C
Pals
Dilluns, 16 setembre 2024
- Publicitat -

Dimarts assolellat i ambient càlid

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Si ahir dilluns començàvem la setmana amb temps assolellat i amb temperatures a l’alça, avui dimarts seguirem l’escalada càlida. Si hem de buscar el titular meteorològic de la jornada és aquest, i l’atmosfera s’hi trobarà bé algun dia més.

Així doncs, comencem amb un cel bastant serè, que serà la dinàmica que tindrem durant tota la jornada de dimarts, aquí, al Baix Empordà. Més a l’interior de les nostres comarques orientals s’esperen ruixats de tarda, i fins i tot se n’ha activat un avís per intensitat de pluja. Al Baix Empordà, avui en quedarem al marge d’aquesta situació, o en tot cas, n’esperem molt poca afectació a les poblacions més interiors de la comarca.

Les temperatures avui estaran entre els 28 ºC màxims i els 14 ºC mínims i l’ambient assolellat i tranquil serà ben palpable.

Per als dies vinents, una massa càlida del sud ens portarà ambient de ple estiu amb vent del sud, amb règim de marinada, que es cuidarà d’escalfar l’ambient a valors que passaran dels 30 ºC i ens recordaran que tenim l’estiu molt a prop.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Arxiu Municipal de Torroella rep el fons documental de l’antiga Confiteria Ignasi Capellà

La donació, formalitzada per la família Capellà Hereu, inclou documents que abasten de 1915 a 1990 i ja es poden consultar en línia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -