13.5 C
Pals
Divendres, 18 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Temps assolellat i calor d’estiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous s’accentuarà la calor i notarem l’estiu a la nostra comarca perquè la situació meteorològica serà plàcida i molt càlida. 

El cel serè i el vent del sud farà que les temperatures pugin a nivells com fins ara no havíem tingut aquest any. Tindrem temperatures màximes que passaran dels 30 ºC i moltes s’acostaran als 35 ºC. Les temperatures mínimes ja seran bastant altes també i es situaran a valors propers als 16-18 ºC. 

Aquesta nova situació del sud, que serà la culpable dels termòmetres càlids també farà reactivar la marinada que serà la responsable que les poblacions més costaneres puguin tenir les temperatures més moderades. L’estat de la mar entre marejol i maror amb onades màximes d’un metre a la tarda.

I la calorada que tindrem tant avui com demà encara serà bastant considerable el dissabte. Per diumenge, la meteorologia es guarda un nou episodi de tempestes fortes que haurem d’anar veient en quina magnitud ens afectaran al nostre Baix Empordà. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Baixada de temperatures i últim dia de ruixats

Malgrat que ahir dijous les pluges van esquivar el Baix Empordà, avui divendres serà l'últim dia d’inestabilitat, amb cel...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -