26.5 C
Pals
Dilluns, 16 setembre 2024
- Publicitat -

Divendres calorós a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous la temperatura es va enfilar fins a gairebé els 33 ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà, i avui ens espera un divendres força similar amb ambient calorós i assolellat, si bé la temperatura màxima quedarà una mica més baixa al voltant dels 30 ºC. A la tarda el vent de component sud que ahir va bufar amb cops de fins a 60 km/h, avui serà més fluix.

Dissabte estones de sol, però amb presència de núvols prims i alts que enteranyinaran el cel. L’arribada de pols en suspensió atorgarà un aspecte calitjós i enterbolit al cel. Temperatura màxima entre els 26 i 28 ºC. A partir de migdia amb maror a la costa i onades a la tarda de que poden superar 1 metre.
Aquests canvis seran premonitoris d’un diumenge amb notable descens tèrmic i temps més insegur. Pel darrer dia de la setmana pot ploure en forma de xàfecs tempestuosos entre migdia i tarda.

La setmana vinent començarà amb variabilitat al cel, risc d’algun ruixat i un ambient més fresc que el dels darrers dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Arxiu Municipal de Torroella rep el fons documental de l’antiga Confiteria Ignasi Capellà

La donació, formalitzada per la família Capellà Hereu, inclou documents que abasten de 1915 a 1990 i ja es poden consultar en línia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -