26.5 C
Pals
Dilluns, 16 setembre 2024
- Publicitat -

Inici de setmana amb cel ennuvolat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb força nuvolositat al Baix Empordà. Ahir vam tenir breus ruixats tempestuosos de distribució molt irregular que van arribar a deixar de 10 a 15  mm entre Verges i la Bisbal d’Empordà, i també una quinzena de litres per metre quadrat a causa d’un xàfec la passada nit a Catell-Platja d’Ao. Aquest dilluns ens espera una jornada inestable, amb risc que es pugui repetir alguna precipitació, de caràcter feble i menys probable. La temperatura màxima quedarà frenada fins als 25 ºC a causa de la manca d’insolació amb valors mínims al voltant dels 16 ºC i lleuger vent de component nord.

Demà amb ambient relativament fresc per l’època de l’any amb valors entre els 14 i 22 ºC i augmenta el risc de pluja que pot aparèixer més probable cap a la tarda i anar localment acompanyada de tempesta.

Dimecres no acaba de fer net amb cel parcialment ennuvolat i seran els darrers dies de la setmana els que presentaran un estat de cel amb més estones de sol i una recuperació progressiva de la temperatura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Arxiu Municipal de Torroella rep el fons documental de l’antiga Confiteria Ignasi Capellà

La donació, formalitzada per la família Capellà Hereu, inclou documents que abasten de 1915 a 1990 i ja es poden consultar en línia.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -