23.1 C
Pals
Dilluns, 16 setembre 2024
- Publicitat -

Dimarts estiuenc i majoritàriament assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jornada de dimarts de treva i calor, amb temperatures molt properes a les que estem acostumats a viure a ple estiu.  

El dia serà totalment estable i càlid i això el farà molt semblant al que vam viure ahir. I és que el dia serà molt radiant, només amb l’excepció de les localitats més costaneres que podran despertar-se amb núvols baixos o boires enganxades que faran començar la jornada més fresca. 

Però de seguida, coincidint amb el començament del matí i l’escalfor del sol, les boires es dissiparan i el sol lluirà esplèndid donant temperatures màximes properes als 28 ºC a la comarca. Les temperatures mínimes seran molt semblants a les d’ahir, quedant-se properes als 14 ºC. 

L’estat de la mar serà d´entre maror i marejol, amb marinada que podrà ser moderada al migdia. Un altre aspecte a comentar és la temperatura de l’aigua del mar, que segons Josep Pascual, l’observador de l’Estartit, per primera vegada aquest any ja ha passat dels 20 ºC, situant-se als 20,3 ºC, amb una anomalia tèrmica de 1,2 ºC per sobre la mitjana. 

Entre demà i divendres tornarem a tenir una nova oportunitat per veure ploure. Però seria una situació poc favorable a emplenar pluviòmetres. El que sí que està més clar és l’entrada de l’estiu astronòmic, que serà el dijous a les 22.51 h de la nit. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Molino de Barcelona reobrirà el pròxim 1 de novembre

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de reobertura d’El Molino, equipament propietat de l’Ajuntament de Barcelona que inicia una nova etapa de la mà de Cruïlla, guanyadora del concurs de gestió de l’espai convocat per l’Ajuntament. L’acte ha comptat amb la presència de l’excel·lentíssim Senyor Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, l’Il·lustríssim Senyor
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -