26.1 C
Pals
Divendres, 5 juliol 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel amb calor a ratlla

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb cel a estones parcialment ennuvolat i risc d’alguns ruixats de distribució irregular cap a la tarda, que localment poden anar acompanyats de tempesta segons informa l’avís de perill del Servei Meteorològic de Catalunya.
La temperatura es mourà entre els 16 ºC de mínima i fins als 26 ºC a l’interior del Baix Empordà.

Pel cap de setmana es manté la variabilitat al cel amb ullades de sol i intervals de núvols ens continuaran acompanyant i que a la tarda de dissabte poden deixar algun plugim o breu ruixat. En general amb pluja entre minsa i poc abundant a la comarca. 

Diumenge amb més nuvolositat la primera meitat del dia, però la tendència serà un cel més assolellat a la tarda i per la nit de la revetlla de Sant Joan no s’espera pluja. La temperatura màxima es mantindrà per sota l’època de l’any amb  valors entre 24 i 26 ºC. Dilluns vinent la setmana començarà amb més protagonisme del sol i temperatura diürna a l’alça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació Cuixart reivindica el cantant Manolo García com a artista multidisciplinar amb una nova exposició

La Fundació Cuixart de Palafrugell presenta una exposició temporal que destaca Manolo García com un artista multidisciplinar. Amb quinze quadres d'estil surrealista i textos del cantant, la mostra subratlla la seva faceta pictòrica. La comissària Sílvia Arnau afirma que García és un "veritable artista del renaixement". L'exposició s'inaugura aquest divendres i estarà oberta fins al 15 de setembre.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -