23.5 C
Pals
Diumenge, 7 juliol 2024
- Publicitat -

Dimarts assolellat i temperatura més alta

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts que meteorològicament no tindrà gaire titulars al Baix Empordà.  Venim d’una jornada de Sant Joan una mica més estable que la revetlla que vam tenir. I avui l’estabilitat es confirmarà a la comarca. 

Avui quedem enmig de dos zones inestables, una que la vam despedir ahir i l’altra que ens arribarà entre demà i dijous. I això facilitarà que tinguem una petita finestra de temperatures més altes amb ambient més càlid, acompanyat de més estabilitat atmosfèrica. 

El matí es presenta amb algun núvol alt, que no tindrà gaire afectació a la jornada perquè ràpidament, la tarda serà bàsicament asolellada i càlida. Les temperatures aniran dels 14 ºC mínims als quasi 30 ºC màxims a la comarca. 

I per demà i per dijous esperem un canvi que inestabilitzarà l’atmosfera. Una nova situació que en principi no ens afectaria directament, sinó que esperem que acabi afectant a zones més interiors de les nostres comarques. Pel què a temperatures hem d’esperar que dia a dia vagin augmentant, sense exageració. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Txabi Franquesa es posa a la butxaca el públic de Sant Feliu de Guíxols

L'actor i humorista barceloní arribava ahir dissabte al Festival Salat, per presentar el seu xou 'Escocía', i va triomfar amb una exhibició de dues hores ininterrompudes d'humor
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -