25.5 C
Pals
Divendres, 5 juliol 2024
- Publicitat -

Calor, sol i calitja

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La jornada d’avui dijous, a la nostra comarca, es presenta de calor amb majúscules, superant la temperatura màxima d’ahir.

Així doncs, el dia es presenta molt semblant al d’ahir, amb sol i calor. Tant la temperatura màxima com la mínima seran les més altes de tota la setmana. Anirem dels 18-20 ºC mínims, als 33 ºC, o algun grau més al migdia, com a temperatura màxima.

Avui, el dia també es presenta amb calitja i mala visibilitat, afavorit per l’entrada del vent de sud, que ens portarà pols sahariana a l’ambient. El vent de migjorn, a partir del migdia es reforçarà i comportarà entre marejol i maror a l’estat de la mar de la comarca.

I aquesta calor intensa afluixarà ja a partir de demà. Deixant un final de setmana, i un final de mes de juny amb temperatura més baixa i amb cels més ennuvolats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós impulsa una campanya informativa per potenciar la seguretat al comerç del municipi

Els agents visiten botigues per oferir consells de seguretat i actualitzar dades de contacte. A més, s'han incrementat les patrulles en zones comercials per garantir la seguretat en el període de màxima afluència de turistes.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -