24.2 C
Pals
Divendres, 5 juliol 2024
- Publicitat -

Divendres calorós amb un cap de setmana més variable

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres de temps força assolellat amb la presència d’intervals de núvols prims i cel encara una mica calitjós. Tornarà a ser una jornada calorosa assolint fins a 33 ºC de temperatura màxima a l’interior del Baix Empordà i valors propers els 30 ºC a la costa, després d’una matinada amb mínimes entre els 17 i 20 ºC.

Demà ens espera un dissabte de canvi de temps: la temperatura serà més baixa amb estat de cel parcialment ennuvolat i risc d’algun breu ruixat d’abast local que pot anar acompanyat de tempesta. Entre migdia i tarda de dissabte amb vent de comonent sud de força moderada.

Diumenge estat de cel variable amb més intervals de núvols la primera meitat del dia, però també temps més assolellat a la tarda i temperatura màxima es mantindrà relatviament baixa per l’època de l’any entre els 26 i 28 ºC.

Si bé aquest divendres l’estat de la mar serà tranquil amb marejol, la tedència serà a maror al llarg de dissabte i onades màximes d’1 metre entre el vespre de dissabte i matí de diumenge.

El juliol començarà la setmana vinent amb risc de pluja i tempesta, aire de component nord i poca calor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós impulsa una campanya informativa per potenciar la seguretat al comerç del municipi

Els agents visiten botigues per oferir consells de seguretat i actualitzar dades de contacte. A més, s'han incrementat les patrulles en zones comercials per garantir la seguretat en el període de màxima afluència de turistes.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -