25.5 C
Pals
Divendres, 5 juliol 2024
- Publicitat -

Dimarts comença amb ambient fresc i sol

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts de temps majoritàriament assolellat i inici de jornada amb ambient fresc. L’aire sec i més fred de component nord ha fet començar el dia amb sensacions primaverals, però amb el pas de les hores i gràcies a la irradiació solar la temperatura pujarà fins als 28 ºC de màxima.

La pluja d’ahir va ser molt localitzada i poc abundant a la comarca baix-empordanesa, acumulant sols de 2 a 3 l/m² entre Sant Feliu de Guíxols i Castell d’Aro. Aquesta tarda creixeran nuvolades convectives cap a l’interior de Girona i localment no es descarta que pugui arribar quatre gotes o un ruixat breu i residual a l’interior del Baix Empordà.

A destacar la lleugera alteració marítima a la costa entre maror i forta maror amb onades que avui poden superar el metre i mig d’alçada.

Demà pocs canvis, en general sol però amb la presència d’alguns intervals de núvols. Inici de dia fresc amb 15ºC de mínima i temperatura màxima al voltant dels 27 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós impulsa una campanya informativa per potenciar la seguretat al comerç del municipi

Els agents visiten botigues per oferir consells de seguretat i actualitzar dades de contacte. A més, s'han incrementat les patrulles en zones comercials per garantir la seguretat en el període de màxima afluència de turistes.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -