17.7 C
Pals
Dilluns, 8 juliol 2024
- Publicitat -

Divendres calorós i més variabilitat al cel pel cap de setmana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arribem a les portes del primer cap de setmana de juliol amb un divendres assolellat i calorós. La temperatura pot superar els 30 ºC a l’interior del Baix Empordà, amb domini del sol i vent de component sud, sud-oest a la tarda que pot bufar amb cops de 50 km/h. Pel que fa a l’estat de la mar, avui mar encalmada amb marejol i sols lleugera maror cap al vespre amb onades màximes al voltant del mig metre.

Pel cap de setmana sol a estones parcialment cobert: dissabte amb creixement de nuvolades al migdia que poden deixar algun ruixat. Diumenge al matí la nuvolositat pot ser transitòriament més extensa i abundant, però la segona meitat del dia tindrà més estones de sol. La temperatura  no variarà gaire amb màximes de 27 a 30 ºC, diumenge una mica més baixa.

La setmana vinent la temperatura pujarà progressivament sota el temps anticiclònic i assolellat, a l’espera del que pot ser el primer episodi de calor destacat de l’estiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El món de les havaneres continua sent tan masculí?

En el programa especial per la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell ens hem preguntat si el món de l'havanera continau sent tan masculí com era als seus inicis o fa uns anys.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -