16.6 C
Pals
Dijous, 19 setembre 2024
- Publicitat -

Calor normalitzada, nuvolades de tarda i vent del nord

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ha començat després d’una matinada calorosa amb una temperatura mínima que s’ha mantingut per sobre els 20 ºC al Baix Empordà. A l‘Estartit el termòmetre no ha baixat de 24,4 ºC les darreres 24 hores.

Aquest divendres la jornada serà calorosa amb temperatura que pot superar els 36 ºC a l’interior de la comarca. L’estat del cel comença serè al matí, però cap a la tarda arribaran alguns canvis al cel. Creixeran tempestes a l’interior de Girona i nord de Barcelona i, tot i que serà poc probable que la pluja arribi al Baix Empordà, sí que ens poden arribar les encluses o restes de tempesta en fase de dissipació, sense descartar alguna tronada d’abast local.

La direcció del vent ha canviat a component nord i aquesta tarda guanyarà més intensitat, provocant entre aquest vespre i el migdia de dissabte lleugera alteració marítima entre maror i forta maror, onades màximes de metre 1 a 1,5 metres.

Pel cap de setmana hi haurà una mica més de variabililitat al cel, especialment dissabte entre migdia i tarda quan es pot produïr alguna tronada, si bé el temps en conjunt continuarà essent força assolellat i calorós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Obert el pas de vehicles al Montgrí després d’un estiu sense grans incendis

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha anunciat que a partir del 12 de setembre del 2024 el pas de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -