16.6 C
Pals
Dijous, 19 setembre 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel, descens tèrmic i algunes tronades

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El canvi de temps es materialitza aquest dimecres amb un cel variable a estones parcialment ennuvolat i risc de ruixats que localment poden anar acompanyats de tempesta. En general, s’espera poca pluja al Baix Empordà amb registres poc abundants, però localment no es pot descartar algun xàfec intens. La precipitació serà més probable entre matinada i primera hora del matí de dimecres i novament es reactivaran les nuvolades entre migdia i tarda.

La temperatura màxima quedarà una mica més baixa, tot i que es poden superar els 30 ºC i l’ambient serà calorós durant les hores de sol, però el vent de component nord portarà aire més sec que farà reduïr la xafogor durant la tarda i propera nit.

A la costa passarem de maror aquest matí a forta maror al final de la jornada amb onades de metre a metre i mig o fins i tot maregassa (>2,5 metres) la propera matinada al cap de Begur.

Demà de nou tindrem una jornada amb inestabilitat i ruixats dispersos que ja poden apareixer al matí. Entre migdia i tarda alguna tronada o xàfec i vent del nord amb ambient menys calorós i alteració marítima a la costa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Obert el pas de vehicles al Montgrí després d’un estiu sense grans incendis

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha anunciat que a partir del 12 de setembre del 2024 el pas de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -