19 C
Pals
Dimecres, 18 setembre 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel i calor continguda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres tindrem una jornada amb cel a estones parcialment cobert per núvols, i risc d’algunes precipitacions febles al matí, si bé localment ho poden fer amb algun breu ruixat acompanyat de tempesta entre migdia i tarda. La temperatura anirà dels 19 ºC de mínima i fins als 30 ºC de màxima. A la costa el flux de nord ha provocat forta maror (1,25 a 2,5 m), tendint a millorar a maror (onades entre 0,5 i 1,25 m) a la tarda.

Demà matí més assolellat, creixement d’alguna nuvolada convectiva per la tarda-vespre, i millora de l’estat marítim amb onades inferiors a mig metre. Diumenge cel més canviant i inestable amb risc de nous ruixats convectius i maror a la costa onades superiors a mig metre.

Per la setmana que ve es retira del tot l’embossament d’aire fred en alçada i tindrem més sol i pujada de la temperatura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Coldplay anuncien gira pel 2025 sense cap parada a Catalunya

Coldplay acaba d’anunciar els concerts de l’agost de 2025 a l’estadi de Wembley de Londres i al Craven Park Stadium de Hull. Aquestes són les úniques ciutats del Regne Unit/Europa on actuaran l’any vinent. El 10% dels ingressos de la banda dels espectacles de Wembley i Hull es donaran a Music Venue Trust, per ajudar-los
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -