19 C
Pals
Dimecres, 18 setembre 2024
- Publicitat -

Ambient xafogós l’espera d’un petit canvi de temps diumenge

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb temps majoritàriament assolellat, amb l’excepció d’alguns núvols baixos o boires les primers hores del matí. L’ambient és calorós i xafogós amb una temperatura mínima que a bona part del Baix Empordà ha estat tropical sense baixar dels 20 ºC, i una màxima que es mourà entre els 30 i 32 ºC i amb bon estat de la mar.

Pel cap de setmana dissabte sol amb cel a estones enteranyinat per núvols prims temperatura sense gaires canvis i bufarà el vent de component sud, un garbí que guanyarà intensitat entre migdia i tarda de dissabte, provocant cap al final de la jornada maror a la costa.

Diumenge arriba un canvi de temps que ens portarà un ambient una mica més fresc o menys xafogós, vent de component nord i lleugera alteració marítima el darrer dia de la setmana amb mar enter maror i forta maror, onades màximes entre 1 i 1,5 metres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Coldplay anuncien gira pel 2025 sense cap parada a Catalunya

Coldplay acaba d’anunciar els concerts de l’agost de 2025 a l’estadi de Wembley de Londres i al Craven Park Stadium de Hull. Aquestes són les úniques ciutats del Regne Unit/Europa on actuaran l’any vinent. El 10% dels ingressos de la banda dels espectacles de Wembley i Hull es donaran a Music Venue Trust, per ajudar-los
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -