19 C
Pals
Dimecres, 18 setembre 2024
- Publicitat -

Cel tapat, risc de pluja i temperatura més baixa

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous amb cel cobert i risc de pluja amb ruixats que poden ser intermitents al llarg del dia, en general de caràcter feble si bé localment hi pot haver algun xàfec intens segons l’avís de perill que afecta al Baix Empordà emès pel Servei Meteorològic de Catalunya

Cap al final del dia més obertura de clarianes amb l’entrada del vent de component nord que entre la propera nit i demà al matí bufarà amb cops de 60 a 70 km/h. A la costa precaució avui amb maror tendint a forta maror, onades de més d’un metre i alteració marítima demà amb onades de més de 2 metres.

L’ambient serà de tardor, amb una temperatura més baixa entre els 14 ºC de mínima i els 22 ºC de màxima. Divendres ambient assolellat però fred amb tramuntana i temperatura mínima que pot baixar dels 10 ºC a les zones protegides del vent.

Pel cap de setmana sol i progressiva recuperació de la temperatura diürna amb amplitud tèrmica gran a causa del contrast entre la calides del migdia i l’ambient fresc o fred durant la nit i primera hora dels matins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Coldplay anuncien gira pel 2025 sense cap parada a Catalunya

Coldplay acaba d’anunciar els concerts de l’agost de 2025 a l’estadi de Wembley de Londres i al Craven Park Stadium de Hull. Aquestes són les úniques ciutats del Regne Unit/Europa on actuaran l’any vinent. El 10% dels ingressos de la banda dels espectacles de Wembley i Hull es donaran a Music Venue Trust, per ajudar-los
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -