13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

El Ter es desborda a Verges

El riu Ter s'ha desbordat a l'alçada de Verges i ha arribat a la mota, per on es canalitza

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Efectes debastadors del temporal Glòria al Baix Empordà. El riu Ter s’ha desbordat a l’alçada de Verges i ha arribat a la mota, per on es canalitza. I ara el perill és que el cabal encara creixi més, i això obligui a desallotjar la població més propera a la mota. La carretera entre Parlavà i Verges està tallada. L’Ajuntament descarta haver de desallotjar tot el municipi.

Les pròximes hores poden ser perilloses perquè se sumi l’aigua de la pluja amb la que baixi del desembassament que es farà. Des de l’Ajuntament estan en contacte amb l’Agència Catalana de l’aigua per saber si cal desallotjar els veïns que es puguin veure afectats per l’arribada de l’aigua al nucli.

L’alcalde Ignasi Sabater ha explicat a Ràdio Capital que és la primera vegada a la història que l’aigua traspassa fins la mota.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies