12.8 C
Pals
Dissabte, 26 abril 2025
- Publicitat -

El xef Albert Sastregener és el nou ambaixador de la Gamba de Palamós

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El xef del restaurant Bo.TiC de Corçà, Albert Sastregener, ha estat distingit amb el guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós per la seva tasca de promoció i difusió de les qualitats del producte. Sastregener, amb una estrella Michelin, ha destacat a Ràdio Capital que la marca de la gamba de Palamós garanteix la qualitat del producte des que es pesca fins que es consumeix al restaurant.

El restaurant, que Sastregener regenta amb la sommelier Cristina Torrent, ja ostenta el distintiu d’Ambaixador de la Gambra de Palamósa la seva entrada. En el marc de la 4a edició de la Fira de la Gamba, Sastregener impartirà aquest dissabte una demostració de cuina en directe amb plats que tenen la gamba com a protagonista. Els germans Roca, Nandu Jubany i Quim Casellas també van rebre el reconeixement com ambaixadors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La Bisbal impulsa un pla d’inserció laboral en el marc de Treball als Barris

El programa, dins del projecte Treball als Barris, ofereix itineraris personalitzats, formació i tallers itinerants. L’objectiu és acompanyar les persones empadronades a la ciutat que busquen feina o volen millorar la seva situació professional.

Altres notícies