10.4 C
Pals
Dimecres, 22 gener 2025
- Publicitat -

Els hotelers, satisfets amb la temporada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els hotelers, satisfets amb la temporada
Loading
/

El sector hoteler del Baix Empordà està satisfet amb la temporada d’estiu, que en el seu cas encara s’allarga fins a l’octubre. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà, el gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha valorat que els hotelers han pogut treballar amb una mitjana de preus superiors a altres anys i ha destacat l’aposta per reinvertir en la millora dels establiments i de l’oferta de serveis. En la seva anàlisi de la temporada, Sabrià ha lamentat les pràctiques que alteren els preus i perjudiquen la imatge de la Costa Brava.

Martí Sabrià sosté que els hotelers fa anys que treballen en un tipus d’oferta que aposta per la qualitat i la innovació. Alhora, també destaca el paper dels càmpings i de la segona residència ben entesa, perquè aporta riquesa al territori. En canvi, critica l’ús d’aquest tipus d’habitatge quan es posa al mercat per a un tipus de turista de baixa qualitat.

Martí Sabrià també ha parlat a Ràdio Capital de què suposaria una hipotètica independència de Catalunya pel sector turístic. En aquest sentit, sosté que tindria efectes positius i posa com a exemple el cas de Croàcia, que un cop independent va atraure nous públics que s’han acabat consolidant.

Pel que fa al futur de l’oferta turística de l’Empordà i la Costa Brava, el gerent de Costa Brava Centre apunta a la necessitat de propostes culturals que portin gent durant tot l’any. En aquest sentit, es mostra confiat en la futura posada en marxa d’equipaments com el Museu Thyssen a Sant Feliu de Guíxols, l’espai Bulli de Ferran Adrià a Roses o l’espai cobert de La Caixa – Cap Roig.

Escolta aquí l’entrevista sencera

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Els productors d’oli reclamen al Parlament avançar en la modernització del regadiu per garantir el futur del sector

Els presidents de les DOP també demanen fomentar la promoció de l'oli d'oliva verge extra.

Altres notícies